Pánský oblek BANDI Canetto Nero

Mistrovské spojení klasické elegance a moderního krejčovství – takový je noblesní černý oblek BANDI Canetto. Určený milovníkům nadčasového stylu pro všechny příležitosti. Luxusní vlněný model ocení každý muž dbající na svůj dokonalý vzhled a pohodlí.

Sebevědomý styl profesionálů

Potřebujete svým vzhledem zdůraznit svou autoritu a postavení v zaměstnání? Exkluzivní oblek Canetto umocní vaši profesionalitu před kolegy v kanceláři i klienty na schůzce. Je ideální volbou pro všechna obchodní jednání a prezentace, kde chcete zapůsobit sebevědomě a stylově.

Pánský oblek BANDI Canetto Nero
Černý pánský oblek BANDI Canetto zdůrazní vaše charisma

Nadčasová noblesa pro výjimečné chvíle

Jedinečný oblek BANDI Canetto nechá vyniknout vaši eleganci na každé denní společenské a slavnostní události. Noblesní model je dokonalou volbou na klasické svatby pořádané v kostele nebo honosném zámeckém prostředí. Doporučujeme pro ženicha i svatební hosty.

Dvojdílný oblek BANDI Canetto
Dvojdílný oblek BANDI Canetto ve slavnostním outfitu s tmavě modrou vestou

Klíč k večerní eleganci

Černý pánský oblek je osvědčená večerní klasika a také skvělý základ slavnostního stylingu v duchu „black tie“ – v kombinaci s formální bílou košilí s dvojitými manžetami, motýlkem a kapesníčkem. Pokud svými outfity rádi ukazujete svůj osobitý styl, zvolte tmavou košili a výrazné doplňky.

Pánský oblek BANDI Canetto Nero
Honosný večerní outfit na ples, večírek nebo koncert vážné hudby

Krása luxusu a všestrannosti

Návrháři BANDI zvolili pro oblek Canetto luxusní černou látku s vysokým podílem jemné vlny, která je elegantní i praktická díky svým termoregulačním vlastnostem. Neutrální černý odstín obleku velmi snadno sladíte s dalšími barvami či vzory svého oblečení a módních doplňků.

Detail špičkového krejčovského provedení obleku BANDI Canetto
Detail špičkového krejčovského provedení obleku BANDI Canetto

Nepřekonatelné pohodlí a kvalita

Prvotřídní vlněný materiál zdůrazňuje klasické rysy a minimalistický design obleku Canetto. Výrazná vínová podšívka dodává modelu originální osobitost. Bohatý podíl měďnatých vláken podšívky zajišťuje vysokou prodyšnost a tím i komfort při nošení po celý rok.

Moderní střih Slim Fit ocení muži se štíhlou a standardní postavou a vysokými nároky na pohodlí a styl. Nechá vyniknout silné stránky vaší postavy a přitom poskytne maximum volnosti v každé situaci.

Cena pánského obleku BANDI Canetto Nero Slim Fit je 11.995 Kč. Víte, jaký střih nejlépe sluší a dokonale padne právě vám? Podívejte se na článek o střizích obleků BANDI a jak si správně vybrat.


Tip pro vás

Elegantní černý oblek je jedinou správnou volbou oblečení na obřad posledního rozloučení. Nejlépe jím vyjádříte úctu a respekt k zármutku pozůstalých. Přečtěte si, jak se správně obléknout na pohřeb, a vyhněte se případným chybám, které by mohly působit nevhodně.

Pánský oblek BANDI Canetto s kabátem
Správně zvolený tmavý outfit na pohřeb v chladném období

Doporučujeme

Aby byl váš outfit do práce i společnosti perfektní v každém detailu, vyberte si dostatek košil a doplňků podle typu příležitostí a svého vlastního vkusu. Elegantní modely v pestré paletě barev a vzorů najdete v e-shopu BandiVamos.cz nebo ve značkových prodejnách BANDI.


Navštivte svoji značkovou prodejnu BANDI

Vyzkoušejte si černý oblek Canetto Nero ve vaší nejbližší značkové prodejně BANDI. Zatímco si budete vychutnávat lahodnou kávu BANDI, odborní poradci vám pomohou vybrat správnou velikost obleku. Nechte si poradit také při výběru košile, svetru, obuvi a doplňků a dolaďte svůj outfit k dokonalosti.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Nakupujte v e-shopu

Chcete si k obleku pořídit vhodné doplňky? Potřebujete dostatek společenských košil, hřejivý svetr nebo ležérní bavlněné kalhoty a sako na volný čas? Vybírejte jednoduše a z pohodlí svého domova v e-shopu BandiVamos.cz. Vše objednané vám rádi a co nejrychleji doručíme až ke dveřím.

Mohlo by vás zajímat