Kombinovatelný pánský oblek BANDI Innocenzo Blu

Rádi se při výběru oblečení inspirujete módními trendy? Pokud hledáte výjimečný oblek na denní nošení do práce a společnosti, pak je kombinovatelný vlněný model BANDI Innocenzo šitý na míru právě vám. Doporučujeme mužům, kteří ocení pohodlí a dokonalý styl.

Výjimečný komfort a flexibilita

Flexibilita kombinovatelného modelu umožňuje mužům s nekonfekční postavou vybrat si velikost kalhot a saka zvlášť, aby vám celek dokonale seděl. Středně modrý odstín látky s decentní texturou nabízí atraktivní oživení vašich formálních outfitů do práce i do společnosti.

Pánský oblek BANDI Innocenzo – originální flexibilní model do vašeho šatníku

Originální outfity do práce

Využijte stylový oblek BANDI Innocenzo k tvorbě klasických outfitů se světlou košilí pro profesionální vzhled v kanceláři. Pokud chcete být více kreativní, zvolte košili se vzorem nebo model v moderním pastelovém odstínu. Vytvořte si tak neokoukané outfity podle svých představ.

Pánský oblek BANDI Innocenzo Blu
Pánský oblek BANDI Innocenzo Blu – ukázka stylového manažerského outfitu

Malý krok k velké proměně

Z elegantního obleku Innocenzo, který jste měli přes den v kanceláři snadno vytvoříte výměnou košile a kravaty slavnostní outfit na oslavu jubilea nebo letní křtiny. Klasická bílá košile nechá vyniknout intenzitu a krásu jeho modré barvy a textury. Správné doplňky dodají vašemu outfitu osobitost.

Pánský oblek BANDI Innocenzo Blu
Dvojdílný pánský oblek BANDI Innocenzo Blu ve slavnostním outfitu s károvanou vestou

Velice elegantně zapůsobíte, když svůj slavnostní styling obleku obohatíte o pánskou vestu. Outfitu přidáte na společenské formálnosti a navíc vám vesta dovolí mimo oficiální části události odložit sako, aniž byste porušili společenskou etiketu.

Moderní elegance a komfort

Návrháři značky BANDI vsadili na moderní modrý odstín, vycházející ze současných módních trendů. Klasický střih saka s šikmými kapsami a jedním rozparkem naopak navazuje na tradiční řemeslnou krejčovinu.

Detail originální textury obleku BANDI Innocenzo Blu
Detail originální textury obleku BANDI Innocenzo Blu

Špičkový vlněný materiál s podílem elastanu se snadno přizpůsobí vaší postavě a zaručí pohodlí při celodenním nošení. Muži velice oblíbený střih Slim Fit zdůrazní přednosti štíhlé či sportovní postavy a decentně skryje drobné nedostatky. Nabízí stylový vzhled a pohodlí všem moderním gentlemanům.

Cena pánského saka BANDI Innocenzo Blu Slim Fit je 6.790 Kč. Využijte jej také k tvorbě méně formálních outfitů do práce s chinos kalhotami ve dnech, kdy nepotřebujete formální oblek.

Cena pánských kalhot BANDI Innocenzo Blu Slim Fit je 3.290 Kč. Kalhoty skvěle vynosíte také samostatně pouze s košilí s rozhalenkou, například při návštěvě kavárny se svými přáteli.

Tip pro vás

Chcete mít jistotu, že si vyberete ten správný střih pro váš dokonalý vzhled a pohodlí? Podívejte se na článek o střizích obleků BANDI.


Doporučujeme

Víte, že modrý oblek můžete doplnit černou i hnědou koženou společenskou obuví a opaskem? Vyberte si z široké nabídky v e-shopu BANDI ten pravý model podle svého vkusu. Jistě tak zapůsobíte svou elegancí v práci i ve společnosti.


Navštivte značkovou prodejnu BANDI

Zaujal vás oblek BANDI Innocenzo a rádi byste si jej vyzkoušeli? Přijďte do své nejbližší kamenné prodejny BANDI a svěřte se do rukou odborných poradců. V příjemné atmosféře u šálku lahodné kávy proberete svá přání. Pomohou vám vybrat správnou velikost a nakombinovat oblek do stylových outfitů.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Vybírejte stylové kousky v e-shopu

Aby byl váš vzhled perfektní, potřebujete ke svému novému obleku také dostatek košil a doplňků různých barev na každou příležitost. Vyberte si dokonalé modely z nové kolekce nebo elegantní kousky s akční slevou v e-shopu BandiVamos.cz. Rádi vám vše doručíme až ke dveřím.

Mohlo by vás zajímat