Mimořádná sleva až 60 % na kabáty BANDI 2024. Značkové kabáty již od 3.600 Kč

Potřebujete elegantní a pohodlný kabát do zaměstnání, na ples nebo pro volný čas? Dáváte přednost kvalitnímu materiálu? Pak je pro vás nejlepší čas, pořídit si značkový kabát BANDI.

Neutrácejte zbytečně a využijte výjimečné slevy až 60 % na kabáty BANDI.

Elegantní kabáty BANDI pro vaše pohodlí a dokonalý vzhled. Nyní v mimořádné slevě.

Originální styl za dostupné ceny

Vyberte si ve značkových prodejnách BANDI nebo v e-shopu BandiVamos.cz. K elegantnímu společenskému obleku i pohodlnému ležérnímu outfitu s oblíbenými džíny. Kabáty BANDI právě teď za ceny již od 3.600 Kč.

UPOZORNĚNÍ: Nabídka mimořádných cen kabátů BANDI platí jen do vyprodání zásob.


Podívejte se na modely přechodových a zimních kabátů BANDI v mimořádné slevě až 60%:

1. Přechodové kabáty BANDI

Jedinečný styl lehkých přechodových kabátů BANDI s vysokým podílem vlněné příze jistě ocení příznivci všestrannosti, elegance a maximálního pohodlí, pro které jsou ideálním společníkem do nepohody jarních a podzimních dní.

Kabát BANDI Lucasso Antracit – za mimořádnou cenu 3.600 Kč

Máte rádi klasiku v novém designu? Lehké kabáty Lucasso Antracit a Grigio vám zajistí elegantní vzhled a maximální komfort v proměnlivém počasí přechodového období. Stylový minimalismus klasického střihu a neokázalá elegance dvou šedých odstínů zdůrazní vaši mužnost.

Tmavě šedý kabát BANDI Lucasso Antracit zahřeje milovníky elegantní klasiky

Původní cena kabátu BANDI Lucasso Antracit: 8.999 Kč
Nová cena se slevou: 3.600 Kč
Ušetříte: 5.399 Kč

Kabát BANDI Lucasso Grigio – za mimořádnou cenu 3.600 Kč

Oba přechodové kabáty Lucasso nabízí nepřekonatelnou eleganci a všestrannost. Antracitový model je ideální volbou pro muže, kteří si cení klasického stylu s moderním nádechem. Zatímco světlý Grigio je jako stvořený pro ty, kdo chtějí svůj šatník gentlemana oživit originálním kouskem.

Světlý kabát BANDI Lucasso Grigio – stylové oživení vašeho moderního šatníku

Původní cena kabátu BANDI Lucasso Grigio: 8.999 Kč
Nová cena se slevou: 3.600 Kč
Ušetříte: 5.399 Kč


2. Zimní kabáty BANDI

Elegantní zimní kabáty BANDI s vysokým podílem vlněné příze vás spolehlivě zahřejí i v třeskutých mrazech. Pro vaše maximální pohodlí a perfektní vzhled na cestě do zaměstnání i do společnosti.

Slavnostní a univerzální kabáty – elegance pro každou příležitost

Pánský kabát BANDI Fierro Nero – za mimořádnou cenu 5.999 Kč

Luxusní vlněný materiál a černý odstín umocňují prestižní charakter vysoce formálního modelu BANDI Fierro Nero. Ať se vydáte večer na ples, nebo na obchodní jednání, v tomto mimořádně elegantním kabátu budete působit vždy výrazně a mužně. Svůj elegantní vzhled dolaďte koženými rukavicemi.

Pánský kabát BANDI Fierro v černé barvě je symbolem nekompromisní elegance

Původní cena kabátu BANDI Fierro Nero: 11.999 Kč
Nová cena se slevou: 5.999 Kč
Ušetříte: 6.000 Kč

Tip navíc

Černý pánský kabát spolu s oblekem ve stejné barvě je ideální volbou oblečení na pohřby v chladnějším počasí. Dodá vašemu vzhledu důstojnost a vyjádří úctu pozůstalým. V článku „Proč si na pohřeb vzít kabát, a ne bundu?“ se dočtete, jak se na tuto smuteční událost správně obléci.


Kratší kabáty – ležérní hravost na všední dny

Pánský kabát BANDI Montone Grigio – za mimořádnou cenu 5.999 Kč

Pro méně formální dny a příležitosti nabízí kolekce zimních modelů BANDI ležérnější, kratší kabáty, které jsou perfektní volbou pro denní nošení do práce a na volný čas. Stylově uvolněný model Montone Grigio s jemně pruhovaným vzorem propůjčí vašim zimním outfitům dotek hravosti.

Kratší neformální kabát Montone Grigio s jemným proužkem

Původní cena kabátu BANDI Montone Grigio: 11.999 Kč
Nová cena se slevou: 5.999 Kč
Ušetříte: 6.000 Kč


Barevné kabáty – klasické pojetí v originální barvě

Pánský kabát BANDI Saverio Sabbia – za mimořádnou cenu 6.749 Kč

Muži s náročným vkusem, vášní pro styl a nové módní trendy ocení modely kabátů ve výraznějších odstínech. Jedinečný, světle hnědý model Saverio Sabbia vám pomůže vyniknout s neokázalou noblesou po cestě do práce, na večírek i při romantické procházce zasněženým městem.

Intenzivní barevné odstíny kabátů dodají vašemu outfitu šmrnc

Výrazný odstín kabátu Saverio je také perfektní příležitostí k tvorbě kreativních zimních outfitů v duchu „street style“. Až teploty klesnou pod bod mrazu, přidejte ještě pletené zimní doplňky. Hřát vás při tom bude také vědomí, že vám to v zimním oblečení opravdu sluší.

Původní cena kabátu BANDI Saverio Sabbia: 13.499 Kč
Nová cena se slevou: 6.749 Kč
Ušetříte: 6.750 Kč

Tip pro vás

Víte, jak se v zimě obléknout do práce a vypadat elegantně? Přečtěte si článek odborníka na pánskou módu a získejte užitečné rady a tipy, jak skloubit pohodlí a styl.


Vyberte si z pánských kabátů BANDI se slevou až 60 %

Prohlédněte si aktuální nabídku akčních modelů z kolekce kabátů BANDI v duchu nejnovějších módních trendů i klasické nadčasové elegance. Vyberte si ten pravý kousek právě pro vás, podle typu postavy a vašeho osobního vkusu v e-shopu BandiVamos.cz.

Nebo si jej přijďte v klidu vyzkoušet a zakoupit do své nejbližší značkové prodejny BANDI.


Ke stylovým kabátům BANDI doporučujeme

Doplňte svůj kabát elegantní šálou, která umocní váš osobitý šarm a v chladných měsících ochrání a zahřeje krk. Nebo si pořiďte dárkový zimní set, kde najdete čepici a šálu spolu s rukavicemi, vše dokonale sladěné ve stejném designu i barvě.


Navštivte značkovou prodejnu BANDI

Rádi byste si vybraný kabát vyzkoušeli? Přijďte do vaší nejbližší značkové prodejny BANDI, kde se o vás postará tým odborných poradců. Pomohou vám nejen s výběrem vhodného modelu, střihu a velikosti, ale také s volbou nových outfitů a módních doplňků na každou příležitost.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat