Aktuality

Majitel módní značky Pánské obleky BANDI děkuje lékařům a zdravotníkům. Jako dárek jim věnuje slevu 50 %

Stejně jako v minulých letech, i v tomto roce by majitel módní značky BANDI rád upřímně poděkoval lékařům, zdravotním sestrám a všem lidem pracujícím ve zdravotnictví za jejich obětavou a náročnou práci.

Jako formu poděkování zvolil majitel módní značky, pan Andrej Bandi Vámoš, pro tyto profese dárek ve formě mimořádné slevy 50 % na vybraný sortiment pánských obleků BANDI do zaměstnání i společnosti.

POZOR
Nabídka dárku pro lékaře a zdravotníky ve formě slevy 50 % platí pouze od 1. 10. do 31. 10. 2024.

Sleva 50 % na obleky BANDI je vyjádřením úcty a respektu k práci lékařů a zdravotníků

Proč BANDI děkuje lékařům a zdravotníkům?

Zdraví. Každý z nás si ho přeje a každý ho potřebuje. Když přijde nemoc či úraz, připadá nám samozřejmé obrátit se na lékaře. Lékaři, zdravotní sestry, sanitáři, lékárníci a další odborný personál pak o nás pečují. Naše zdraví a někdy i životy doslova závisí na jejich dobře odvedené práci, která je velice náročná. Bohužel společností mnohdy nedoceněná,“ vysvětluje majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš.

Tento stav si dobře uvědomuji a rád bych všem, kdo se starají o naše zdraví, vyjádřil úctu a respekt. Proto jim jako dárek věnuji slevu, za kterou si ve značkových prodejnách BANDI nakoupí nezlevněné pánské obleky za polovinu obvyklé ceny a mohou tak udělat radost sobě nebo svým blízkým,dodává majitel značky.


Sleva výhradně pro zaměstnance zdravotnických zařízení

Lékaři, zdravotní sestry, lékárníci či sanitáři mají možnost využít tento dárek a nakoupit od úterý 1. 10. do čtvrtka 31. 10. 2024 ve všech značkových prodejnách BANDI vybrané pánské obleky s mimořádnou slevou 50 %. Týká se samozřejmě také všech nelékařských a nezdravotnických profesí ve zdravotnickém sektoru.

Muži si mohou s touto slevou nakoupit značkové obleky na ples, svatbu, rodinné oslavy a do zaměstnání. Slevu samozřejmě využijí i ženy. Pokud přijdou do prodejny lékařky, zdravotní sestry, pečovatelky a další ženy pracující ve zdravotnictví se svým mužem, synem, tátou, bratrem nebo partnerem, mají ideální možnost vybrat pro ně společenské obleky BANDI pro každou příležitost.

Stačí se prokázat potvrzením o zaměstnání ve zdravotnickém zařízení, a to buď písemným dokladem od vašeho zaměstnavatele nebo zaměstnaneckým průkazem, na kterém je uvedený název zdravotnického zařízení a jméno i příjmení vás jako zaměstnance. Podmínky pro uplatnění slevy 50 % a seznam zdravotnických profesí najdete zde.


Co si můžete koupit se slevou 50 %?

Díky bohatému zásobení si ve značkových prodejnách BANDI vyberete z mnoha modelů elegantních společenský obleků pro všechny příležitosti. Téměř polovina celého sortimentu obleků BANDI je zařazena do poděkování zdravotníkům. Mezi vybranými produkty tak najdete 44 modelů značkových pánských obleků.

Vyberte si svůj pohodlný oblek BANDI, ve kterém budete vypadat dokonale

Seznam zboží, které je vyhrazeno pro událost „Poděkování zdravotníkům“ a jejich slevu 50% je od 1. 10. 2024 po celou dobu měsíce října k dispozici v tištěné podobě k náhledu v každé prodejně BANDI.


Kde můžete uplatnit 50% slevu?

Slevu lze uplatnit při nákupu ve všech značkových prodejnách BANDI. Neváhejte a navštivte vaši nejbližší prodejnu co nejdříve, jen tak si můžete vybrat z co největší nabídky pánských obleků se slevou pro vás lékaře, zdravotníky, lékárníky a všechny nezdravotnické profese ve zdravotnictví.


Lékaři a zdravotníci věnují svůj čas péči o druhé. Nyní je čas, abychom se postarali o vás. Proto návrháři módní značky BANDI vybrali pánské obleky, které posílí vaši prestiž a vzhled dokonalého gentlemana v každodenním i společenském životě.

Podívejte se na příklady elegantních obleků BANDI, které si nyní pořídíte s mimořádnou slevou 50 % jako poděkování za vaši péči o naše zdraví:

1. Pánský oblek BANDI Farsini Petrol

Líbí se vám současná pánská móda plná barev a energie? Pak jistě oceníte stylovou eleganci, kterou vám nabízí vlněný oblek BANDI Farsini. Exkluzivní model v jedinečném modro-zeleném odstínu je perfektní základ vašich formálních i neformálních outfitů pro každou událost.

Pánský oblek Farsini Petrol, Tailored Fit
Slavnostní outfit s oblekem Farsini Petrol, bílou košilí a stylovým motýlkem

Skvělý dojem v prémiovém obleku Farsini uděláte na svatbě, rodinné oslavě a letních křtinách. Výjimečnou eleganci a pohodlí nabízí také profesionálům dbajícím na svůj vzhled a postavení v kanceláři a při obchodním jednání.

Cena obleku BANDI Farsini Petrol: 12.560 Kč
Dárek – 50% SLEVA: 6.280 Kč
Zdravotníci ušetří: 6.280 Kč

2. Pánský oblek BANDI Boscetti Blu

Nechte se unášet na vlnách elegance a luxusu v modrém vlněném obleku Boscetti Blu z prémiové kolekce BANDI. Jeho výjimečná všestrannost vám umožní hladce přejít od kancelářského stylu outfitů k slavnostnímu, vhodnému na všechny kulturní a společenské události.

Pánský oblek BANDI Boscetti Blu, Tailored Fit
Dvojdílný oblek Boscetti doplňte na slavnostní události kontrastní vestou (není součástí obleku)

Intenzivní odstín a jedinečné provedení předurčuje modrý oblek Boscetti pro originální styling klasických i moderních outfitů. Velmi snadno jej doladíte košilemi a doplňky mnoha barev a vzorů. Váš osobitý styl tak perfektně vynikne v kanceláři, na obchodní schůzce, rodinné oslavě i na svatbě.

Cena obleku BANDI Boscetti Blu: 12.820 Kč
Dárek – 50% SLEVA: 6.410 Kč
Zdravotníci ušetří: 6.410 Kč

3. Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio

Seznamte se s výjimečným stylem šedého obleku Anttigo Grigio z kolekce letních modelů BANDI. Jeho světlá barva a pohodlný vlněný materiál z něj dělají ideální volbu formálního oblečení pro slunné období. Jako dokonalý gentleman zapůsobíte v kanceláři, na denních slavnostech a svatbách.

Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio, Slim Fit
Světlý oblek Anttigo je elegantní a pohodlná varianta nejen na léto

Originální oblek Anttigo v moderním, šedém odstínu přináší eleganci a oživení do vašeho šatníku. Jeho stylový design zahrnuje řadu originálních prvků, jako je ozdobné prošívání klop a lemů (štepování), rovné boční kapsy a dva zadní rozparky saka pro pohodlné sezení.

Cena obleku BANDI Anttigo Grigio: 12.820 Kč
Dárek – 50% SLEVA: 6.410 Kč
Zdravotníci ušetří: 6.410 Kč

4. Pánský oblek BANDI Giante Marin

Ukažte svůj jedinečný styl v originálním vlněném obleku BANDI Giante. Výjimečný kostkovaný model vám nabízí reprezentativní vzhled a pohodlí po celý den. Ať už se chystáte na schůzku s důležitým klientem nebo zábavu ve společnosti. Skvěle zapůsobíte na svatbě, oslavě jubilea i na plesu.

Vlněný oblek BANDI Giante s regatou a kontrastní vestou (není součástí obleku)

Chcete posílit svůj obraz důvěryhodnosti a sebevědomí? Doplňte károvaný oblek BANDI Giante světlou společenskou košilí a tmavě bordó kravatou se vzorem. Moderní design a tradiční eleganci tmavě modrého modelu oceníte v kanceláři, na pracovním obědě i obchodním jednání. 

Cena obleku BANDI Giante Marin: 12.430 Kč
Dárek – 50% SLEVA: 6.215 Kč
Zdravotníci ušetří: 6.215 Kč

5. Pánský oblek BANDI Iderio Nero

Slavnostní model Iderio Nero je ztělesněním dokonalé elegance a pohodlí. Stvořen pro muže, kteří chtějí zaujmout a zanechat nezapomenutelný dojem na každé společenské události. Jeho noblesní černá barva perfektně ladí se všemi odstíny košil, vest a módních doplňků ve slavnostních outfitech.

Pánský oblek BANDI Iderio Nero, Tailored Fit
Svatební outfit s oblekem BANDI Iderio Nero pro svědka nebo hosta

Chystáte se na oslavu významného jubilea, ples nebo promoci a potřebujete slavnostní outfit? V luxusním vlněném obleku Iderio Nero oslavíte každou denní i večerní událost s opravdovou noblesou. Luxusní materiál, dokonalé zpracování a krása detailů nabízí perfektní vzhled a pohodlí.

Cena obleku BANDI Iderio Nero: 12.920 Kč
Dárek – 50% SLEVA: 6.460 Kč
Zdravotníci ušetří: 6.460 Kč

6. Pánský oblek BANDI Christello Antracit

Luxusní vlněný oblek BANDI Christello Antracit pro muže, kteří si zakládají na kvalitě a rádi se oblékají stylově. Velmi elegantní model dokonale vyhovuje všem potřebám vysoce postavených profesionálů a je vhodný také pro každodenní nošení do kanceláře. Skvěle zapůsobíte na své kolegy, důležité klienty i obchodní partnery.

Dvoudílný pánský oblek BANDI Christello Antracit, Tailored Fit

U mužů jsou šedé obleky v pracovním prostředí ve velké oblibě – zdůrazňují jejich profesionalitu a dodávají jim sebevědomí. A přesně to se od vás v práci očekává. Model Christello doporučujeme na pravidelné nošení do zaměstnání i na všechny slavnostní příležitosti během dne, na svatby, křtiny nebo významná jubilea.

Cena obleku BANDI Christello Antracit: 12.430 Kč
Dárek – 50% SLEVA: 6.215 Kč
Zdravotníci ušetří: 6.215 Kč

POZOR
Nabídka dárku pro lékaře a zdravotníky ve formě slevy 50 % platí pouze od 1. 10. do 31. 10. 2024.


Vyberte si další pánské obleky BANDI již od 4.499 Kč

Nevybrali jste si z prezentovaných vybraných modelů se slevou 50 % jako dárek pro lékaře a zdravotníky? Podívejte se na další elegantní a pohodlné obleky s mimořádnou slevou, které nyní pořídíte ve všech značkových prodejnách BANDI již od 4.499 Kč.

Neutrácejte zbytečně a vyberte si z kvalitních obleků, které si může dovolit každý muž.


Přijďte se poradit s odborníky u šálku lahodné kávy BANDI

Zaujaly vás ukázky společenských obleků BANDI, které si můžete pořídit se SLEVOU 50 % jako dárek? Rádi byste viděli více a vybrané modely si rovnou vyzkoušeli? Navštivte svoji nebližší značkovou prodejnu BANDI a svěřte se do rukou odborných poradců, kteří vám rádi pomohou s výběrem.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle. 


Komu je poděkování určeno?

Poděkování a dárek je určen pro všechny lékaře, zdravotníky a zaměstnance nezdravotnických profesí ve zdravotním sektoru, pracující v těchto zařízeních a organizacích:

  • nemocnice,
  • ambulance,
  • lékárny,
  • hygienické stanice,
  • psychologické, logopedické a jiné praxe,
  • zařízení pro léčebně rehabilitační, ošetřovatelskou a paliativní péči,
  • zubní ordinace, laboratoře a související zařízení,
  • dětské domovy pro děti do 3 let,
  • krizová centra,
  • lázeňské léčebny,
  • domovy pro seniory se zdravotní péčí – zdravotní sestry, lékaři
  • Český červený kříž a podobné zdravotní organizace

Podmínky pro uplatnění slevy 50 % v kamenných prodejnách BANDI

  • Zvýhodnění platí pouze pro lékaře, zdravotníky, lékárníky, záchranáře a všechny zaměstnance nelékařských a nezdravotnických profesí pracující ve zdravotnických zařízeních.
  • Slevu 50 % získá každý klient, který se prokáže potvrzením o zaměstnání ve zdravotnictví, a to buď písemným potvrzením od zaměstnavatele, nebo zaměstnaneckým průkazem, na kterém je uveden název zdravotnického zařízení a jméno i příjmení zaměstnance.
  • Sleva 50 % platí na vybraný sortiment obleků ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI.
  • Sleva 50 % se poskytuje vždy ze základní prodejní ceny obleku (dle § 12a odst. 1 písm. c) zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění posledních předpisů).
  • Poloviční cena se nevztahuje na zlevněné zboží a nesčítá se s žádnou jinou slevou nebo akcí.
  • Zvýhodnění nelze uplatnit na dárkové šeky a dárkové krabičky.
  • Slevu 50 % na vybraný sortiment obleků módní značky Pánské obleky BANDI lze uplatnit i na Slovensku. Pokud jste například lékař a budete zrovna na Slovensku, pak vaši slevu 50 % můžete uplatnit v každé slovenské prodejně Pánské obleky BANDI. Stačí se prokázat patřičným dokladem. Pozor, platit můžete platební kartou, nebo hotově pouze v eurech. V prodejnách Pánské obleky BANDI na Slovensku nelze platit hotově v českých korunách.
  • Slevu 50 % mohou uplatnit také slovenští lékaři a zdravotníci v českých prodejnách. Stačí se prokázat patřičným dokladem a sleva je vaše. Pozor, platit můžete platební kartou, nebo hotově pouze v českých korunách. V prodejnách Pánské obleky BANDI v Česku nelze platit hotově v eurech.
  • Zboží zakoupené s touto 50% slevou je možné vyměnit ve značkových prodejnách pouze do 1. 11. 2024. Musí být nenošené a označené originálními visačkami. Zboží zakoupené v prodejně nelze měnit přes e-shop.
  • Podmínkou pro uplatnění slevy je registrace klienta u značky Pánské obleky BANDI. Při registraci je nezbytné vyplnit registrační údaje podle platného občanského průkazu. Díky tomu budete moci využít spoustu dalších výhod, které značka nabízí. Pokud nakoupíte oblečení za více než 3.000 Kč, obdržíte virtuální věrnostní kartu VIP programu BANDI, díky které budete mít 5% slevu na každý nákup mimo tuto slevu. Také budete moci využít speciálních výhod, které jsou určené pouze věrným klientům s touto kartou.
  • Výhodné ceny s 50% slevou platí pouze v období od 1. října do 31. října 2024.
  • Slevu je možné využít opakovaně, a to do počtu tří kusů z každého druhu zboží. Jestliže si tedy při prvním nákupu vyberete například dva obleky, můžete při dalším nákupu koupit již pouze jeden oblek do počtu tří kusů.
  • Sleva se vztahuje také na úpravy obleků podle platného ceníku od profesionální krejčové ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI. Pokud tedy budete chtít zkrátit rukávy u saka, délku kalhot, zúžit obvod pasu nebo provést jiné úpravy, můžete využít 50% slevy i na tyto služby. Díky upravenému obleku na míru budete vypadat dokonale v každé situaci. Odborní poradci ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI vám rádi pomůžou s výběrem perfektního oblečení pro vás.
  • Sleva platí i pro ženy, které pracují ve zdravotnictví. Mohou tak nakoupit pro svého muže, syna, partnera, příbuzné či kamarády.
  • Sleva je částečně přenosná. Osoba, která má nárok slevu využít, může přijít na prodejnu s kamarádem či rodinným příslušníkem a nakoupit pro něj. Osoba, která má právo poloviční cenu využít, musí být fyzicky přítomna při nákupu a u placení se musí prokázat potvrzením o zaměstnání ve zdravotnictví.
  • Zvýhodnění nelze uplatnit v případě, že osoba, která má nárok slevu využít, poskytne potvrzení o zaměstnání další osobě. Není možné, aby někdo přinesl potvrzení od kolegy nebo napsal informační e-mail, že se dostaví syn lékaře a podobně. Slevu může uplatnit jedině klient, který fyzicky předloží své potvrzení o zaměstnání.

Odpovědi na vaše otázky

Jaký doklad mám předložit, abych mohl využít 50% slevu?
Při nákupu předložte k náhledu pracovní smlouvu nebo potvrzení od zaměstnavatele. Z dokladu musí být patrné, že pracujete ve zdravotnickém zařízení. Pokud je název firmy v Pracovní smlouvě neurčitý (např. u názvu zubní laboratoře bude uveden pouze název firmy ZULA s.r.o., je důležité pracovní zařazení, kde je uvedeno Zubní laborant. Pokud ani to nebude ze smlouvy zřetelné, je potřeba potvrzení od zaměstnavatele. Vždy tak, aby odborný poradce měl jasnou informaci o pracovním zařazení ve zdravotnickém sektoru a slevu mohl poskytnout.

Jsem zdravotník a v době od 1. do 31. října budu služebně na Slovensku. Mohu tento dárek uplatnit na Slovensku?
Ano. Dárek ve formě slevy 50 % na vybraný sortiment obleků módní značky Pánské obleky BANDI uplatníte i na Slovensku. Pokud jste zdravotníkem a budete právě na Slovensku, pak máte možnost využít tento dárek a nakoupit v každé slovenské značkové prodejně Pánské obleky. Pozor, platit můžete platební kartou, nebo hotově v eurech. V prodejně Pánské obleky BANDI na Slovensku nelze platit v českých korunách. Stejně tak mají možnost využít tento dárek i slovenští zdravotníci v českých prodejnách. Opět ale platí, že nákup je možné uhradit platební kartou, nebo hotově pouze v českých korunách. V prodejnách Pánské obleky BANDI v Česku nelze platit hotově v eurech.

Jsem zaměstnaná jako zdravotní sestra v nemocnici. Mohu slevu uplatnit, když jsem žena?
Ano. Sleva se samozřejmě vztahuje i na ženy, které pracují ve zdravotním sektoru. Můžete tedy přijít a nakoupit obleky pro své blízké s 50% slevou. Nebo přijdete se svým mužem, synem, tátou, bratrem nebo partnerem a společně vyberete značkový oblek BANDI právě pro ně.

Můj manžel je lékař. Mohu nakoupit místo něj a věnovat mu tak dárek na Vánoce?
Bohužel, toto nelze. Pro uplatnění slevy 50 % musí zaměstnanci ve zdravotním sektoru přijít osobně a prokázat se potvrzením. Toto zvýhodnění nemůže samostatně využít rodinný příslušník či kamarád. Je ale možné navštívit prodejnu společně s manželem a pomoci mu s výběrem.

Pracuji jako zdravotník v domově pro seniory. Mohu také uplatnit slevu 50 %?
Ano, pokud jste zdravotníkem a pracujete v sociálních službách, jako je například domov pro seniory nebo hospic, slevu 50 % uplatnit samozřejmě můžete.

Je toto zvýhodnění určené také pro zdravotní personál z Jičína, kde nemáte prodejnu?
Ano. Pokud jste zdravotník, můžete za poloviční cenu nakoupit v kterékoli značkové prodejně Pánské obleky BANDI. Stačí vám, když si s sebou vezmete potvrzení o tom, že jste zaměstnaní ve zdravotním sektoru.

Pracuji jako údržbář v nemocnici. Můžu slevy využít?
Ano. Jste také zaměstnanec zdravotnického zařízení.

Potřebuji pořídit synovi oblek na promoce. Nejsem ale lékařka ani zdravotní sestra či sanitářka. Mohu v tomto období ve značkové prodejně nakoupit a využit slevy v rámci jiných akcí?
Určitě ano. Současně s nezlevněným zbožím najdete v prodejně i sortiment, který je v akci nebo výprodeji, a na který se už speciální poděkování majitele značky Pánské obleky BANDI nevztahuje. Díky tomu tu můžete výhodně pořídit i zmíněný oblek pro syna.

Můžu uplatnit slevu 50% na kteroukoli položku v prodejně BANDI?
Slevu uplatníte pouze na vybrané pánské obleky pro událost „Poděkování„. Seznam obleků, které jsou vybrány pro událost „Poděkování zdravotníkům“ a jejich slevu 50% je od 1. 10. 2024 po celou dobu události k dispozici v tištěné podobě k náhledu, v každé prodejně BANDI.

Můžu uplatit slevu 50% na zboží v AKCI nebo ve VÝRPODEJI?
Na již zlevněné zboží nelze uplatnit slevu 50%. Pokud se vám například líbí pánský oblek za 12.560 Kč, který je již zlevněný o 2.800 Kč, můžete si tento oblek pořídit za zvýhodněnou cenu 9.760 Kč.

Mám vaši věrnostní V.I.P. Club kartu BANDI se slevou 5 %. Můžu ji využít ještě navíc k nákupu?
Bohužel, toto nelze. Slevy nelze sčítat.

Mohu uplatnit slevu 50 % na e-shopu BandiVamos.cz?
Ne, slevu lze uplatnit pouze v kamenných prodejnách Pánské obleky BANDI.

Mohlo by vás zajímat