Obleky

Černý pánský oblek BANDI Linamio Nero

Patříte k mužům, kteří dbají na svůj styl a kvalitu společenského oblečení? Pak právě pro vás je skvělou volbou vlněný černý oblek BANDI Linamio. Eleganci a komfort všestranného modelu oceníte v zaměstnání, na plese, svatbě i na posledním rozloučení.

Stylově na každou příležitost

Ve vlněném obleku Linamio zaujmete originálním stylem na slavnostním banketu i večerní recepci. Stylový kousek doporučujeme do kanceláře a obchodní jednání mužům, kteří chtějí zdůraznit svou eleganci a profesionalitu. Zároveň je skvělou volbou pro studenty ke zkouškám nebo do tanečních.

Černý oblek BANDI Linamio – symbol noblesy pro každou příležitost

Všestranný černý oblek Linamio je stvořený pro všechny příležitosti, kdy chcete udělat správný dojem. Dokonalé zpracování a prvotřídní materiál zajistí, že se budete cítit pohodlně a sebevědomě v každé situaci.

Elegance na poslední rozloučení

Pohřeb je velmi citlivou smuteční událostí pro všechny, kteří se jej účastní. V elegantním obleku BANDI Linamio, s bílou košilí a černou kravatou bez vzoru vzdáte velmi důstojně úctu zesnulému a vyjádříte respekt k bolesti pozůstalých. Pokud se obřad neodehrává v kostele, můžete zvolit i černou košili.

Oblek BANDI Linamio Nero – vznešený černý oblek pro atmosféru smutečních obřadů

Oblek Linamio je symbolem vkusu a respektu, který si tato příležitost žádá. Kombinuje klasickou eleganci s moderními prvky a je tak skvělou volbou pro pohřební obřady a smuteční shromáždění. Kvalitní materiály a precizní střih vám zajistí pocit pohodlí, ať už obřad trvá jakkoli dlouho.

Oblek BANDI Linamio v černobílém outfitu na pohřeb

Exkluzivní materiál

Vlněný oblek BANDI Linamio má skvělé termoregulační vlastnosti – v létě vás ochladí a v zimě zahřeje. Exkluzivní látka s unikátní texturou a vysokým podílem vlny je velmi příjemná na nošení. Díky matnému provedení je oblek univerzální pro jakoukoliv událost během celého roku.

Detail luxusní matné látky pánského obleku BANDI Linamio

Stylový design a maximální komfort

Matný černý oblek BANDI Linamio s delikátní texturou je vaší vizitkou ve světě elegance a prestiže. Je ideální volbou pro muže s vysokými nároky na kvalitu, kteří chtějí dokonalým oblečením vyjádřit svůj výjimečný styl. Moderní střih Slim Fit perfektně zvýrazní všechny přednosti vaší postavy.

Cena pánského obleku BANDI Linamio Nero je 11.995 Kč. Chcete mít jistotu, že si vyberete ten správný střih pro váš dokonalý vzhled a pohodlí? Podívejte se na článek o střizích obleků BANDI.

Původní cena: 11.995 Kč
Nová akční cena: 6.995 Kč
Ušetříte: 5.000 Kč

Tip pro vás

Chcete vědět, co si obléknout na pohřeb, abyste se nedopustili žádných přešlapů? Špatná volba oblečení pro poslední rozloučení může být okolím vnímána velice negativně. Přečtěte si jak na to v článku Jak se správně obléknout na pohřeb?


Úpravy obleků zdarma

Oblek musí vždy perfektně sedět vaší postavě. Proto jsou ve značkových prodejnách BANDI odborné pánské krejčové, které provádí kompletní úpravy pánských obleků na míru.

Věděli jste, že u BANDI můžete získat krejčovskou úpravu obleku na míru zcela zdarma? Podívejte se na podmínky této akce.


K obleku doporučujeme

Chystáte se do společnosti a chcete vypadat neodolatelně? Oblékněte si elegantní pánskou vestu, díky které si můžete bez obav sundat sako během dlouhého večera a přesto zůstat stylový a formální.

Boty jsou vizitkou každého muže. Připravte se na každou událost a zvolte ručně šitou společenskou obuv z prvotřídní kůže.


Navštivte kamennou prodejnu BANDI

Vyzkoušejte si černý oblek Linamio Nero ještě dnes ve vaší nejbližší značkové prodejně BANDI. Zatímco si budete vychutnávat lahodnou kávu BANDI, odborní poradci vám pomohou vybrat oblek, který vám perfektně sedne. Nechte si poradit při výběru košile, svetrů, obuvi nebo kravat a motýlků a dolaďte váš outfit k dokonalosti.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat