Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio

Seznamte se s výjimečným stylem obleku Anttigo Grigio z kolekce letních modelů BANDI. Jeho světlá barva a pohodlný vlněný materiál z něj dělají ideální volbu formálního oblečení pro slunné období. Jako dokonalý gentleman zapůsobíte v kanceláři, na denních slavnostech a svatbách.

Letní outfit profesionálů

Originální oblek BANDI Anttigo v moderním šedém odstínu přináší eleganci a oživení do vašeho šatníku. Světlé modely jsou perfektní alternativou pro každodenní nošení do zaměstnání během horkých letních dnů. V kombinaci se světlou košilí a decentní kravatou zanecháte skvělý dojem u kolegů i obchodních partnerů.

Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio, Slim Fit
Světlý oblek BANDI Anttigo Grigio je elegantní a pohodlná varianta na léto

Elegance do společnosti

Světle šedý oblek BANDI Anttigo využijete také jako skvělý základ slavnostních letních outfitů. Elegantní model vám zajistí svěží a moderní vzhled na svatbách, rodinných oslavách i formálních denních akcích. Kombinujte jej se světlou košilí a honosnou kravatou nebo motýlkem pro dokonalý dojem.

Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio, Slim Fit
Nakombinujte si letní slavnostní outfit s oblekem BANDI Anttigo Grigio

Pohodlí a noblesa pro ženicha

Luxusní model BANDI Anttigo je navržen tak, aby splňoval vaše nejvyšší nároky na komfort a vybraný vkus. Ženichovi poskytne eleganci a pohodlí během celodenního nošení. Užijete si tak svůj velký den s dokonalým pocitem, že se cítíte uvolněně a vypadáte skvěle.

Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio, Slim Fit
V obleku Anttigo Grigio s kontrastní vestou vynikne každý ženich

Prémiová kvalita do teplých měsíců

Stylový design obleku zahrnuje řadu originálních prvků, jako je ozdobné prošívání klop a lemů (štepování), rovné boční kapsy a dva zadní rozparky saka pro pohodlné sezení. Neutrální, světle šedý odstín látky nabízí velkou variabilitu kombinací s barevnými košilemi a doplňky​.

Pánský oblek BANDI Anttigo Grigio, Slim Fit
Detail špičkově provedeného štepování klop a náprsní kapsy

Komfort oblíbeného střihu

Lehká látka obleku s vysokým podílem nejjemnější vlněné příze poskytuje mužům maximální komfort během teplého a slunného období. Dokonalé pohodlí zajišťuje také prémiová podšívka s měďnatým vláknem, která vás v létě ochladí a v zimě dokáže zahřát.

Oblek Anttigo v oblíbeném střihu Slim Fit je ideální pro muže štíhlé a standardní postavy, kterým skvěle padne a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro pohyb.

Cena pánského obleku BANDI Anttigo Grigio, Slim Fit je 12.820 Kč. Doplňte svůj nový outfit společenskou vestou pro větší eleganci. Perfektně ladí s obleky do práce, na denní oslavy i svatby. V horkých dnech vám umožní odložit si sako a zachovat perfektní vzhled.

Tip pro vás

Pánský oblek, který perfektně sedí, je nejlepší investicí do vašeho stylu, pohodlí a úspěchu. Podívejte se na článek o střizích obleků BANDI.


Doporučujeme

Formální pracovní i společenské příležitosti vyžadují kromě obleku také elegantní košili. Vyberte si z modelů s univerzální či slavnostní dvojitou manžetou v e-shopu BandiVamos.cz. Pro perfektní vzhled dotažený do posledního detailu ji doplňte také manžetovými knoflíčky.


Navštivte prodejnu Pánské obleky BANDI

Stylový letní oblek Anttigo Grigio si přijďte vyzkoušet do své nejbližší prodejny BANDI. Odborní poradci vám nad šálkem kávy nebo něčeho ostřejšího pomohou s výběrem té správné velikosti. Poradí vám také, jak si nakombinovat elegantní outfit na každou událost.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Úpravy obleků na míru zdarma – AKCE

V případě, že je na vybraném oblečení potřeba cokoli upravit, je vám v každé značkové prodejně BANDI k dispozici odborná pánská krejčová. Na místě vám poupraví oblečení přesně na míru vaší postavy. 

Využijte AKCI na úpravu obleků zdarma a šetřete svůj čas i peníze.


Nakupujte v e-shopu

Pro dokonalý outfit potřebujete správné módní doplňky. V e-shopu BandiVamos.cz najdete stylové motýlky, kapesníčky, elegantní opasky, koženou obuv, hedvábné kravaty a manžetové knoflíčky. Vyberte a objednejte si, vše vám rádi doručíme co nejrychleji až k vašim dveřím.

Mohlo by vás zajímat