Volná pracovní místa

Hledáte zajímavou práci, kde ocení Váš talent a nadšení? Chcete vzít zodpovědnost do vlastních rukou, pracovat v dynamickém prostředí a čelit každodenním novým výzvám? Pak jste na správném místě.

Staňte se členem týmu BANDI
Staňte se členem týmu BANDI

Podívejte se, na jakých pracovních pozicích můžete rozvíjet své dovednosti a kariéru:


NÁKUPČÍ S ANGLIČTINOU

Máte zkušenosti s nákupem a domluvíte se plynně anglicky? Hledáme zkušeného Nákupčího s výbornou znalostí angličtiny, který se přidá do našeho týmu a bude se podílet na rozvoji módní značky BANDI. Pokud máte obchodního ducha, skvělé komunikační a vyjednávací schopnosti a toužíte pracovat ve stabilní české společnosti, je tato pozice právě pro vás!


SPECIALISTA/SPECIALISTKA EMAIL MARKETINGU

Připojte se k nám jako Specialista email marketingu a využijte svůj talent k formování strategií, které posílí naše vztahy se zákazníky. Podílejte se s námi na úspěchu módní značky Pánské obleky BANDI!


DATOVÝ/BI ANALYTIK

Do našeho týmu rádi přivítáme motivovaného a zkušeného Datového/BI analytika, který nám pomůže využít data k dosažení našich cílů. Přidejte se k nám a podílejte se na úspěchu módní značky Pánské obleky BANDI!


MARKETINGOVÝ SPECIALISTA/SPECIALISTKA

Máte vášeň pro módu a zkušenosti v marketingu? Chcete být součástí dynamického týmu, který se podílí na budování prestižní módní značky na českém a slovenském trhu? Staňte se hnací silou našich marketingových aktivit jako Marketingový specialista! Hledáme kreativního a organizovaného profesionála se zkušenostmi z online i off-line světa.


ASISTENT/ASISTENTKA MARKETINGU

Hledáte příležitost, kde můžete rozvíjet své organizační a komunikační schopnosti? Zajímá vás pánská móda a jste nadšeni ze světa marketingu a sociálních médií? Pak hledáme právě Vás.


MÓDNÍ NÁVRHÁŘ

Rádi navrhujete originální oblečení a doplňky v elegantním stylu? Máte skvělé nápady a umíte je prezentovat? Láká vás tvůrčí práce ve světě pánské módy? Přidejte se k úspěšnému týmu návrhářů módní značky Pánské obleky BANDI a využijte své kreativní myšlení naplno.


SPRÁVCE INTERNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU

Jste posedlí hledáním správných IT řešení? Jste samostatní a komunikativní? Přidejte se k nám! Před časem jsme úspěšně implementovali nový IS ESO9 a je před námi stále spousta práce a ladění detailů. Abychom zajistili bezproblémový chod a IT podporu všem oddělením ve společnosti, rozšiřujeme náš tým a přijmeme zkušeného kolegu/kolegyni na pozici Správce interního IS pokročilou znalostí SQL.


NÁVRHÁŘ – KONSTRUKTÉR STŘIHŮ PRO PÁNSKÉ OBLEKY BANDI OSTRAVA

Máte cit pro módu a design? Chcete se podílet na vývoji a inovaci produktů? Přidejte se ke kolegům z oddělení vývoje a využijte své kreativní myšlení naplno.


COPYWRITER

Umíte vyprávět příběh nebo myšlenku formou čtivého a inspirujícího textu? Máte zkušenosti s tvorbou nadčasového a smysluplného obsahu? Staňte se členem našeho marketingového týmu a pište pro BANDI.


PŘEKLADATEL/PŘEKLADATELKA DO SLOVENŠTINY

Do našeho marketingového týmu hledáme šikovného překladatele nebo překladatelku, který či která nám pomůže s překlady a korekturou marketingových a produktových textů do slovenštiny.


RETUŠÉR

Baví vás upravovat fotografie? Dokážete k práci přistupovat s maximální pečlivostí? Pokud máte cit pro barvy a dotáhnete každý detail k dokonalosti, staňte se součástí interního marketingového týmu BANDI VAMOS a.s.


ODBORNÝ PORADCE PRODEJNY PÁNSKÉ OBLEKY BANDI

Jste milovníci módy a chtěli byste se stát profesionály v tomto oboru? Nebo jen hledáte práci, která by Vás naplňovala a byla všechno jen ne stereotyp a nuda? A pokud jste ještě k tomu cílevědomí a chcete se v profesním životě stále posouvat dopředu, pak čtěte dále.

Lokality: Plzeň, České Budějovice, Ruzyň


ODBORNÝ PORADCE / STYLISTA PRODEJNY PÁNSKÉ OBLEKY BANDI – NOVÁ PRODEJNA

Odborný poradce je člověk, který je profesionálem ve svém oboru a umí klientovi udělat z nákupu zážitek. Jeho náplní práce a vlastně i radostí je poskytnout klientům příjemný servis třeba u kávy a pomoci jim s výběrem vhodného oblečení na jakoukoliv společenskou událost, např. svatby, plesy, maturity, či oblékat VIP osobnosti.

Lokality: Praha


PÁNSKÁ KREJČOVÁ / SPECIALISTA KREJČOVSKÝCH ÚPRAV

Pánská krejčová dotahuje k dokonalosti špičkový zákaznický servis. Provádí kompletní úpravy na míru přímo na prodejně, spolupracuje se stylisty při poskytování komplexního krejčovského poradenství. Vstupte do světa značkové pánské módy s krejčovským umem.

Lokality: České Budějovice


PORTÝR

Správný portýr se stará o to, aby se každý zákazník cítil v prodejně příjemně. Jako první zákazníka přivítá, pečuje o jeho pohodlí a zároveň se podílí na bezchybném chodu prodejny.

Lokality: Brno, Bratislava, Praha-Michle


Nevybrali jste si z výše uvedených pozic tu pravou? Nevadí, ozvěte se nám a budete informováni o vhodné pozici přímo pro vás jako první.


    Mohlo by vás zajímat