Klasické pánské kravaty

Pánské kravaty BANDI jsou symbolem dokonalého stylu a elegance pro všechny vaše pracovní a společenské příležitosti. Perfektně doladí každý outfit do společnosti, zaměstnání i volný čas a umožní vyjádřit vaši individualitu.

Elegance pro moderního muže

Kolekce značkových kravat BANDI, navržená v duchu nadčasové elegance i současných trendů, nabízí jedinečné módní doplňky ve špičkovém provedení. Originální design a pestrá nabídka barev i vzorů otevírají nekonečné možnosti při stylingu všech vašich outfitů.

Klasické kravaty BANDI umocní váš elegantní vhled

Modely kravat BANDI jsou k dispozici v délce 150 a 160 cm a dvou oblíbených střizích (Slim a Tailored). Snadno si tak vždy vyberete ideální kousek podle svého stylu, typu postavy a příležitosti na kterou se chystáte.


Prohlédněte si základní rozdělení klasických pánských kravat BANDI pro různé typy událostí podle designu a vhodné barevnosti.

1. Univerzální kravaty BANDI

Noblesa pro každý den a příležitost

Stylové kravaty pro všechny události ocení jistě každý muž. Elegantní univerzální modely lze snadno kombinovat s různými košilemi k pánskému obleku nebo ležérnímu saku. Vybírat můžete z široké palety barev a vzorů – oblíbené jsou především kravaty v odstínech modré, šedé a vínově červené.

Decentní tmavá kravata spolu se světlým oblekem – ideální outfit na pracovní pohovor v letním období

Všestranné modely kravat BANDI nabízí dokonalou kombinaci flexibility a moderní elegance. Perfektně doladí váš outfit na pracovní schůzky, přijímací pohovor nebo ke zkouškám během studia. Slušet vám budou také na slavnostních událostech, jako jsou svatby či rodinné oslavy a při společenských i kulturních akcích.


2. Kravaty do zaměstnání

Profesionalita se stylem

V pracovním prostředí, kde perfektní dojem často rozhoduje o vašem úspěchu, jsou kravaty velmi důležitým prvkem oblečení. Ideální volbou na každodenní nošení do kanceláře nebo pracovní oběd jsou elegantní kousky v decentních barvách – s diagonálními pruhy nebo jemným vzorem.

Typická pracovní kravata s pruhy – zdůrazní vaše sebevědomí a profesionalitu

Profesionálové, kteří potřebují zapůsobit během důležitých obchodních schůzek nebo na mezinárodní konferenci, ocení výrazné červené modely. Zdůrazní vaše sebevědomí a nechají vyniknout osobní charisma.

Tip pro vás

Kravaty do práce pravidelně střídejte, aby kolegové nezískali dojem, že nosíte stálé totéž a nedbáte o sebe. Pořiďte si proto na výběr dostatečnou zásobu elegantních kravat BANDI do svého šatníku.


3. Slavnostní a společenské kravaty

Elegance na výjimečné chvíle

Muže, kteří si naplno užívají vybrané společnosti a chtějí udělat vždy nejlepší dojem, zaujmou honosné modely pánských kravat BANDI s mírným leskem. Noste je s elegancí i špetkou hravosti také spolu s pánskou vestou. Pro nezapomenutelný dojem z vaší přítomnosti přes den na svatbách nebo po západu slunce během plesů.

Slavnostní model kravaty s jemným leskem a kapesníček do saka

Při výběru kravaty zohledněte barvu šatů své partnerky. Jednoduše se tak sladíte a budete působit jako dokonalý pár. Přidejte také kapesníček do saka – okamžitě oživí váš vzhled, vtiskne vám kapku elegance navíc a připraví vás na každou společenskou událost.

Tip pro vás

Pánská kravata je jedinečný módní doplněk, který dokáže proměnit váš outfit z pracovního na společenský v jediném kroku. Podívejte se, jak na to, a dolaďte svůj vzhled k dokonalosti na každou událost.


Špičková kvalita bez kompromisů

Kolekce pánských kravat BANDI spojuje moderní neokázalý luxus s nadčasovou elegancí, která nikdy nevyjde z módy. Nabídka stylových modelů přináší široký výběr barev a vzorů. Díky dvěma střihům, REGULAR a SLIM, skvěle padnou každé mužské postavě.

Pánský oblek BANDI Iderio Nero Tailored Fit
Detail jemného vzoru kravaty BANDI na každou pracovní a společenskou událost

Jedinečný materiál se nemačká, kravata si tak zachová svůj perfektní tvar a vám zajistí dokonalý vzhled po celý den. Snadno se váže a látka neklouže – proto kravatový uzel zůstane pevně na svém místě.


Prohlédněte si kolekci pánských kravat BANDI

Podívejte se na aktuální nabídku celé kolekce pánských kravat BANDI pro každou příležitost. Vyberte si tu pravou právě pro vás, podle typu postavy a události, na kterou se chystáte. Přijďte si vyzkoušet a zakoupit elegantní modely v nejbližší značkové prodejně BANDI nebo je objednejte v e-shopu BandiVamos.cz.


Ke kravatám doporučujeme

Oživte váš elegantní outfit kapesníčkem do saka. Budete tak vypadat skvěle ve volném čase i na společenských událostech. Každý gentleman také ocení luxusní manžetové knoflíčky. Pro nezapomenutelný dojem a eleganci při všech významných příležitostech.


Navštivte značkovou prodejnu BANDI

Nejste si jisti, kterou kravatu si vybrat? Přijďte se poradit s profesionály do vaší nejbližší značkové prodejny BANDI. U šálku lahodné kávy nebo jiného osvěžujícího nápoje vám odborní poradci ochotně pomohou vybrat ten pravý model. Poradí také, jak jej nakombinovat společně s košilí, svetrem, sakem a dalšími módními doplňky.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat