Obleky

Kombinovatelný oblek BANDI Toffiero Maron

Vítejte ve světě neomezených možností kaštanově hnědého pánského obleku BANDI Toffiero. Jedinečný, kombinovatelný model přináší do vašeho šatníku neopakovatelný styl, originalitu a mimořádnou všestrannost.

Dokonalá elegance pro každou postavu a příležitost

Nesedí vám obleky konfekční velikosti? Pořiďte si stylový oblek Toffiero Maron, u kterého si zvolíte zvlášť velikost saka a kalhot přesně pro vaše míry. V mistrovském díle v unikátním odstínu pravého italského espressa budete dokonale elegantní v práci i ve společnosti.

Kombinovatelný oblek BANDI Toffiero s kontrastní vestou ve výrazném slavnostním outfitu

Originální outfity profesionálů

Pánský oblek BANDI Toffiero představuje osvěžující styl do neformálního pracovního prostředí i tvrdého světa byznysu. Zapůsobíte tak dojmem opravdového profesionála na své kolegy v kanceláři, při důležité schůzce s obchodním partnerem i na veřejné prezentaci.

Pánský oblek BANDI Toffiero, Tailored Fit
Originální tmavě kaštanový odstín obleku BANDI Toffiero skvěle oživí vaše outfity do práce

Nepřehlédnutelný styl na svatby a oslavy

Stylový oblek Toffiero v barvě zralých kaštanů je perfektní volbou pro svatby v období babího léta a zemitého podzimu. Perfektně vyzdvihne slavnostní a neopakovatelnou atmosféru vašeho výjimečného dne. Ženichovi přidá na důrazu a eleganci, aby mohl skutečně vyniknout.

Pro noblesní dojem doplňte outfit pro ženicha s oblekem Toffiero kontrastní pánskou vestou

Netradiční elegance na večer

Slavnostním dojmem a osobitým outfitem zapůsobíte na plese, v divadle i na slavnostním banketu. Doplňte originální oblek Toffiero jednoduše tmavší košilí, kravatou a elegantními doplňky. Stylem dokonalého elegána si získáte pozornost a respekt v každé večerní společnosti.

Slavnostní outfit s oblekem Toffiero laděný do tmavých barev je velmi mužný

Maximální pohodlí a krása minimalismu

Jednoduchý, minimalistický design nechává vyniknout originální barvu látky obleku a jeho špičkové krejčovské provedení. Oblíbený střih Tailored Fit skvěle zdůrazní přednosti vaší postavy a poskytne vám dokonalý vzhled a maximální pohodlí pro každou příležitost.

Pánský oblek BANDI Toffiero Maron – detail unikátní látky

Prvotřídní materiál obleku BANDI Toffiero s vysokým obsahem nejjemnější vlny a měďnaté vlákno bohatě zastoupené v podšívce vám zajistí ideální prodyšnost a dokonalý komfort po celý rok.

Pánský oblek, který perfektně sedí, je nejlepší investicí do vašeho stylu, pohodlí a úspěchu. Nakombinujte si nejen správnou velikost, ale vyberte si také vhodný střih kalhot a saka obleku Toffiero pro vaší postavu. Podívejte se, jak na to, v článku o střizích obleků BANDI.

Cena saka BANDI Toffiero Maron: 7.199 Kč

Cena kalhot BANDI Toffiero Maron: 4.499 Kč

Pánské sako Toffiero Maron Tailored
Původní cena: 7.199 Kč
Nová výprodejová cena: 2.880 Kč
Ušetříte: 4.319 Kč
Pánské kalhoty Toffiero Maron Tailored
Původní cena: 4.499 Kč
Nová výprodejová cena: 1.800 Kč
Ušetříte: 2.699 Kč
Akce platí pouze do 30. 9. 2024, nebo do vyprodání zásob!

Tip pro vás

Chcete si pořídit pouze elegantní sako BANDI Toffiero ke svým džínům? Nebo oblekové kalhoty pro méně formální a volnočasové příležitosti? Využijte jedinečnou možnost koupit si pouze jeden díl obleku a nakombinovat si originální outfity přesně podle svého vkusu.


K obleku doporučujeme

Využijte potenciál obleku BANDI Toffiero i ve volném čase. Vyměňte košili za jeden z bavlněných svetrů nebo roláků BANDI a užívejte si chvíle pohody a odpočinku s vědomím, že vám to opravdu sluší.


Vyzkoušejte si oblek u šálku lahodné kávy BANDI

Vybraný oblek Toffiero si vyzkoušejte ve své nejbližší značkové prodejně BANDI. Odborní poradci vám ochotně pomohou vybrat ideální velikost kalhot a saka, přesně na míru vaší postavy. Při šálku výtečné kávy BANDI vám poradí, jak kombinovat barvy a vzory oblečení a doplňků do dokonalých outfitů.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Nakupujte pohodlně v e-shopu

Vybíráte raději z pohodlí svého domova? V e-shopu BandiVamos.cz najdete celý sortiment volnočasové pánské módy, stylové doplňky, koženou galanterii, obuv a mnoho dalších elegantních kousků. Za pár vteřin a několik kliknutí nakoupíte a my vám vše doručíme co nejrychleji až k vám domů.

Mohlo by vás zajímat