Pánský oblek BANDI Cortone

Nyní již nemusíte volit mezi perfektním vzhledem a dokonalým pohodlím. Luxusní vlněný oblek Cortone z prémiové kolekce BANDI doporučujeme náročným mužům, kteří dbají o dokonalou image a komfort ve svém pracovním i společenském životě.

Krása černé elegance

Jedinečný oblek BANDI Cortone spojuje svěžest aktuálních módních trendů s klasickou elegancí a prémiovými materiály. Díky černé barvě je velmi všestranný a proto jej skvěle využijete jako perfektní základ všech svých formálních outfitů. Do zaměstnání, na plesy, svatby a další slavnostní příležitosti.

Pánský oblek BANDI Cortone Nero
Vlněný oblek BANDI Cortone do vašeho moderního šatníku

Vaše vizitka pro úspěšný den

V elegantním a pohodlném obleku Cortone zaujmete svým jedinečným stylem i v těch nejnáročnějších dnech. V kanceláři, při prezentaci nového projektu i u podpisu smlouvy zanecháte dojem dokonalého profesionála, který věnuje pozornost každému detailu a dbá na své postavení.

Pánský oblek BANDI Cortone Nero
Oblek BANDI Cortone zdůrazní vaše sebevědomí mužnou elegancí

Noblesa na slavnostní události

Čeká vás svatba, křtiny nebo oslava jubilea? Při těchto příležitostech potřebujete vypadat dokonale a cítit se pohodlně. Noblesní černý oblek Cortone vám zajistí obojí. Stačí k němu vybrat správnou košili a módní doplňky, které vyzdvihnou váš styl a budou ladit s povahou události.

Pánský oblek BANDI Cortone Nero
Pánský oblek BANDI Cortone Nero v elegantním outfitu na slavnostní události

Outfit pro večery plné zážitků

Myslíte, že k obleku na večer patří vždy bílá košile? Pokud vyznáváte klasický styl, pak je to dokonalá volba. Ale můžete vyzkoušet moderní kombinaci a k černému modelu Cortone si oblékněte výraznou tmavou košili a honosné doplňky – dodají vašemu slavnostnímu outfitu originalitu a hravost.

Pánský oblek BANDI Cortone Nero
Stylová kombinace obleku Cortone s tmavou košilí nechá vyniknout váš temperament

Noblesa s nádechem originality

Elegantní design stylového obleku BANDI Cortone v duchu moderního minimalismu skvěle zvýrazní jeho exkluzivní charakter a dodá vašemu dokonalému vzhledu vznešenost. Decentní čtvercová textura luxusní vlněné látky přidává nápaditému modelu na originalitě.

Pánský oblek BANDI Cortone Nero
Detail textury luxusní vlněné látky obleku Cortone Nero

Prémiový materiál s vysokým obsahem nejjemnější vlněné příze je lehký a příjemný na dotek. Spolu s kvalitní podšívkou, obsahující moderní měďnaté vlákno, zajistí perfektní prodyšnost a maximální komfort po celý rok.

Velmi oblíbený střih Slim Fit je perfektní volbou pro muže, kteří rádi zdůrazňují svou štíhlou či atletickou postavu elegantním oblečením. Víte, jaký střih nejlépe sluší a perfektně padne právě vám? Podívejte se na článek o střizích obleků BANDI a jak si správně vybrat.

Cena pánského obleku BANDI Cortone Nero Slim Fit je 12.870 Kč. Využijte mimořádnou všestrannost modelu pro tvorbu ležérně elegantních outfitů na chvíle s přáteli nebo romantickou večeři ve dvou.


Doporučujeme

Váš perfektní outfit s oblekem BANDI Cortone skvěle doplní parfémová voda BANDI Aprimé For Men. Zdůrazní váš přirozený šarm, kouzlo osobnosti a neodolatelně znásobí vaši přitažlivost.


Přijďte si vyzkoušet oblek a vychutnat skvělou kávu

Navštivte svou nejbližší značkovou prodejnu BANDI a dopřejte si individuální péči znalců pánské módy. Zatímco si budete vychutnávat skvělou kávu nebo jiný oblíbený nápoj, odborní poradci vám pomohou vybrat oblek, obuv a doplňky pro vás a nakombinovat outfity pro každou příležitost.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Nakupujte z pohodlí svého domova

Chybí vám k novému obleku společenské košile? Žádné obavy. Stačí pár kliknutí v e-shopu BandiVamos.cz a během chvilky si vyberete z široké škály barev a vzorů stylových modelů. Prohlédněte si také značkové doplňky, pohodlné svetry, elegantní saka a další skvělé módní kousky.

Mohlo by vás zajímat