Deštníky BANDI

Praktický doplněk do nepříznivého počasí

V předpovědi počasí hlásí přeháňky? Nebo už venku prší? Pro všechny případy byste měli mít vždy po ruce praktický deštník, který ochrání vaše oblečení a skvěle se hodí ke společenskému i volnočasovému oblečení.

Deštníky BANDI jsou navíc dostatečně velké, aby spolehlivě uchránily před deštěm nejen vás, ale i vaši partnerku.

Elegantní pánské deštníky BANDI vás ochrání před každou nepřízní počasí

Stylový pomocník pro každého

Deštníky jsou navrženy v elegantním stylu a jsou tak ideální volbou pro všechny příležitosti. Ať už vás zastihne déšť na cestě do práce, na ples nebo ve volném čase, vždy perfektně doplní váš společenský i volnočasový outfit.

Účelnost na prvním místě

Deštníky BANDI jsou velmi lehké a jednoduché na manipulaci. Střecha deštníku je pevná a odolná i proti velice silnému větru. Deštník měří na délku 87 centimetrů a má průměr 104 centimetrů. A tak se před deštěm schováte hravě i ve dvou.


V nabídce najdete dva základní typy deštníků BANDI pro každého muže – dlouhé deštníky a skládací deštníky. Podívejte se, jaké jsou mezi nimi rozdíly a pro jaké příležitosti se hodí.

1. Klasické deštníky BANDI

Elegance a maximální ochrana

Klasické deštníky BANDI jsou symbolem praktické elegance. Jejich design je navržen tak, aby nejen chránil před deštěm, ale také doplňoval váš stylový vzhled. Tyto deštníky jsou ideální pro formální příležitosti, pracovní schůzky nebo společenské události.

S klasickým deštníkem BANDI vás déšť už nikdy nezaskočí

Robustní konstrukce

Klasické deštníky BANDI jsou obvykle vybaveny pevnou konstrukcí, která poskytuje maximální stabilitu a odolnost i v silném větru. Jejich větší velikost zajišťuje lepší ochranu před deštěm, což oceníte zejména při dlouhých procházkách nebo čekání venku.

Komfortní použití

Dlouhé deštníky BANDI se vyznačují ergonomickými rukojeťmi, které zajišťují pohodlné držení. Díky své délce jsou také snadno použitelné a rychle připravené k použití, aniž by bylo nutné je složit nebo rozkládat.


2. Skládací deštníky BANDI

Kompaktnost a přenosnost

Skládací deštníky BANDI jsou perfektní volbou pro muže, kteří hledají praktické a přenosné řešení. Tyto deštníky jsou navrženy tak, aby se daly snadno složit do kompaktní velikosti, což umožňuje jejich snadné přenášení v tašce, kufříku nebo dokonce v kapse kabátu.

Skládací deštník BANDI budete mít vždy po ruce

Rychlá manipulace

Automatický otevírací mechanismus skládacích deštníků BANDI umožňuje rychlé a snadné rozložení jedním stisknutím tlačítka. Tato vlastnost je zvláště užitečná v situacích, kdy vás náhle překvapí déšť a potřebujete okamžitou ochranu.

Stylový design v praktickém balení

I přes svou kompaktnost neztrácí skládací deštníky BANDI nic ze svého elegantního designu. Jsou k dispozici v různých barevných variantách a vzorech, které doplní váš každodenní outfit. Skládací deštníky jsou ideální pro cestování, každodenní použití ve městě nebo jako záložní deštník pro nečekané případy.


Vyberte si z nabídky deštníků BANDI

Praktické, stylové a originální deštníky BANDI vás spolehlivě ochrání před větrem a dešťovými kapkami. Prohlédněte si nabídku aktuálních modelů, které splňují nejnovější módní trendy a nabízí nezaměnitelný styl.

Všechny modely si můžete vyzkoušet v nejbližší značkové prodejně BANDI, nebo objednat v našem e-shopu BandiVamos.cz.


Tip pro vás

Chcete mít jistotu, že vám nezmokne oblek? Pořiďte si k deštníku také stylový pánský trenčkot nebo plášť, který se perfektně hodí nejen k obleku, ale i k volnočasovému oblečení. Do chladnějších dnů doporučujeme hřejivé svetry a roláky BANDI z nejjemnějšího úpletu v moderních barvách.


Navštivte svoji prodejnu BANDI

Přijďte do svojí nejbližší značkové prodejny BANDI a svěřte se do rukou odborných poradců. Při šálku lahodné kávy vám ochotně pomůžou s výběrem správného deštníku a společenského i volnočasového pánského oblečení, kožené obuvi a módních doplňků.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat