Doplňky

Kapesníček do saka BANDI – elegantní doplněk pro váš osobitý vzhled

Stylový kapesníček do saka představuje noblesní doplněk pánské společenské módy, který perfektně oživí váš outfit. Ať už jdete na ples, svatbu, do divadla nebo kavárny, vždy budete vypadat opravdu skvěle. Kapesníček do saka BANDI je více než jen módní doplněk. Je to symbol elegance, stylu a osobitosti.

Navíc se díky správně zvolenému kapesníčku dokonale sladíte s vaší partnerkou. Zkrátka, kapesníček do saka BANDI je moderní módní doplněk, který by neměl chybět ani ve vašem šatníku.

Kapesníčky do saka BANDI vám dodají na osobitosti a noblese

Malý detail s velkým dopadem

Historie kapesníčků sahá až do starověkého Egypta, kde sloužil jako praktický doplněk k otírání potu a nečistot. Postupem času se stal elegantním a vkusným módním doplňkem, který dnes zdobí saka mužů po celém světě.

Úhledně složený kapesníček BANDI do kapsičky saka se možná zdá být jen malým detailem. Nicméně, také ve světě pánské módy platí, že právě v detailech je ukrytá krása a dokonalost celku.

Správně zvolený kapesníček BANDI doladí váš outfit k dokonalosti

Proč nosit kapesníček do saka BANDI?

Styl a elegance: Kapesníček do saka dodává vašemu outfitu osobitý šmrnc. Je to jednoduchý způsob, jak vyjádřit svůj osobní styl a povýšit i ten nejjednodušší oblek na vyšší úroveň.

Vyjádření osobnosti: Výběrem různých barev, vzorů a materiálů můžete kapesníčkem do saka vyjádřit svou náladu, osobnost nebo příležitost, na kterou se chystáte.

Jak vybrat správný kapesníček do saka BANDI?

Barva a vzor: Pro formální příležitosti volte spíše jednobarevné kapesníčky nebo jemné vzory. Naopak pro neformální události můžete experimentovat s výraznějšími barvami a vzory.

Materiál: Kapesníčky mohou být vyrobeny z různých materiálů, jako je hedvábí, bavlna, len nebo vlna. Hedvábné kapesníčky jsou ideální pro elegantní a sofistikovaný vzhled, zatímco bavlněné a lněné jsou vhodné pro neformálnější situace.


Kolekce kapesníčků do saka BANDI

Kolekce kapesníčků do saka BANDI nabízí široký výběr, který uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Od klasických bílých hedvábných kapesníčků, přes elegantní vzorované varianty až po moderní a hravé designy. Každý kus je pečlivě navržen a vyroben s důrazem na kvalitu a detail.

Podívejte se na několik příkladů, z jakých kapesníčků do saka můžete v bohaté kolekci BANDI vybírat:

Modelová řada LUX

Kapesníčky řady LUX byly navrhnuty do čtvercového tvaru. Můžete si je proto do kapsy saka složit přesně podle vašeho vkusu nebo příležitosti, na kterou se chystáte. Díky kvalitnímu materiálu se navíc snadno skládají a drží pevně svůj tvar. Osloví vás velkou nabídkou módních barev i možností vybrat si lesklé nebo matné provedení.

Kapesníček do saka LUX 48
Kapesníček do saka LUX 39
Kapesníček do saka LUX 47

Modelová řada SPECIAL

Modelová řada SPECIAL představuje kapesníčky, které jsou předem složené. Ušetříte tak čas při oblékání na jakoukoli společenskou událost. Navíc můžete díky nastavitelné plastové výztuži na zadní straně kapesníčku změnit výšku kapesníčku, dosáhnete tak vždy originálního vzhledu. Vybírejte například z nadčasových odstínů černé, šedé nebo módních odstínů modré, fialové a růžové.

Kapesníček do saka SPECIAL 19
Kapesníček do saka SPECIAL 09
Kapesníček do saka SPECIAL 22

Jedinečné kapesníčky z limitované řady

K oblekům z limitovaných kolekcí návrháři od BANDI vytvořili také stylové doplňky ve stejném provedení. Jednoduše tak sladíte váš outfit také pánskou kravatou, motýlkem nebo slavnostní regatou ze stejné kolekce a navíc budete oblečeni ve stylu nejnovějších módních trendů. Podívejte se níže na kapesníčky z limitovaných kolekcí.

Kapesníček do saka NALDO
Kapesníček do saka MAGNELI
Kapesníček do saka GALDI

Tip pro vás

Bílý kapesníček do kapsy saka představuje základní doplněk každého muže. Hodí se totiž pro formální i neformální příležitosti a jednoduše jej sladíte s jakýmkoli outfitem. Podívejte se na nabídku bílých kapesníčků BANDI.


Vyberte si z nabídky kapesníčků do saka BANDI

Pořiďte si nový značkový kousek z široké nabídky designů a barev kapesníčků do saka BANDI. Poskytnou vám nejen výjimečnou eleganci, ale také příležitost pro experimentování a tvorbu originálních outfitů ve vašem vlastním stylu.

Vybírat můžete v e-shopu BandiVamos.cz nebo si je přijďte vyzkoušet a zakoupit do nejbližší kamenné prodejny BANDI.


Doporučujeme

Dolaďte svůj společenský vzhled k dokonalosti stylovým opaskem a elegantní kravatou BANDI. Nechají vyniknout váš jedinečný vkus a dopřejí maximální pohodlí.


Navštivte prodejnu BANDI

Nejste si jistí, že vyberete ty správné kapesníčky a další doplňky do vašich outfitů? Přijďte do vaší nejbližší značkové prodejny BANDI a svěřte se do rukou odborných poradců. Ochotně vám u šálku lahodné kávy nebo sklenky něčeho ostřejšího pomohou s výběrem veškerého oblečení, obuvi i stylových doplňků.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat