Doplňky

Manžetové knoflíčky BANDI

Luxusní doplněk pro váš elegantní vzhled

Chcete vypadat elegantně a dodat vašemu vzhledu nádech luxusu? Ozdobte rukávy vaší košile exkluzivními manžetovými knoflíčky BANDI, jejichž design vychází z nejnovějších módních trendů. Budete působit jedinečným dojmem, a navíc dodáte vašemu vzhledu na osobitosti.

Manžetové knoflíčky BANDI podtrhnou váš elegantní vzhled

Manžetové knoflíčky jsou zkrátka pomyslnou třešničkou na dortu, která by v outfitu skutečného gentlemana neměla chybět.

Kdy a kam si vzít manžetové knoflíčky?

Manžetové knoflíčky můžete využít pro celou řadu příležitostí. Lesklé modely dodají vašemu oblečení slavnostní nádech. Proto jsou vhodné na společenské události, jako je svatba, ples nebo oslava jubilea. Pro pracovní schůzky a obchodní jednání se naopak hodí decentní modely v matném provedení. Lesklé manžetové knoflíčky by totiž v pracovním prostředí mohly působit příliš okázale.

Manžetové knoflíčky BANDI
Manžetové knoflíčky BANDI

Kolekce manžetových knoflíčků BANDI – více než 40 originálních modelů

V široké nabídce manžetových knoflíčků BANDI najdete více než 40 originálních modelů. Vybírat můžete z různých barevných kombinací a tvarů. Vyrobeny jsou z kvalitního kovového materiálu ve stříbrném či zlatém provedení.

Jedinečný vzhled manžetových knoflíčků dotváří řada designových prvků – kombinace zlatého a stříbrného provedení, ozdobné rýhování, kamínky a vzory. Volit můžete klasické tvary jako je čtverec, obdélník, kruh, či elipsa.

Tip pro vás

Pokud hledáte jedinečný dárek, kterým muže zaručeně potěšíte, manžetové knoflíčky BANDI jsou pro vás ideální volbou. Zabalte je do značkové dárkové kazety BANDI, která dodá vašemu dárku na luxusu.


Podívejte se vybrané modely manžetových knoflíčků BANDI

Prohlédněte si několik ukázek z kolekce pánských manžetových knoflíčků BANDI. Díky modernímu designu a výběru ušlechtilých a luxusních materiálů modelů BANDI dokonale doladíte každý svůj outfit.

Příklad originálních manžetových knoflíčků
Příklad originálních manžetových knoflíčků
Manžetové knoflíčky BANDI se zapínáním T-bar
Manžetové knoflíčky BANDI se zapínáním T-bar
Příklad manžetových knoflíčků s ozdobným rýhováním

Vyberte si z nabídky manžetových knoflíčků BANDI

Prohlédněte si aktuální nabídku stylových manžetových knoflíčků BANDI, které oživí váš šatník. Vybírejte v e-shopu BandiVamos.cz a objednejte si perfektní model, který dokonale doplní váš outfit. Manžetové knoflíčky si můžete vyzkoušet také v nejbližší značkové prodejně BANDI.


Víte, že?

Manžetové knoflíčky nelze nosit ke košilím, které mají rukávy zakončené na klasickou manžetu a zapínají se na košilové knoflíčky. Proto najdete v nabídce pánských košil BANDI jak košile s dvojitou manžetou, která je určena pouze pro manžetové knoflíčky, tak košile s univerzální manžetou.

Díky univerzální manžetě můžete košili zapínat na klasické košilové knoflíčky i manžetové knoflíčky. Podívejte se na nabídku značkových košil BANDI s dvojitou nebo univerzální manžetou a pozvedněte váš elegantní vzhled na vyšší úroveň.

Pánská košile Veradux Bianco
Pánská košile BANDI s dvojitou manžetou
Pánská košile BANDI Terazzo Nero
Pánská košile BANDI s univerzální mažetou

Doporučujeme

Dolaďte svůj společenský vzhled k dokonalosti stylovým opaskem a elegantní kravatou BANDI. Nechají vyniknout váš jedinečný vkus a dopřejí maximální pohodlí.


Přijďte si vybrat knoflíčky a vychutnat skvělou kávu

Navštivte svou nejbližší značkovou prodejnu BANDI a nechte si poradit od znalců na pánskou módu. Zatímco si budete vychutnávat lahodnou kávu nebo jiný osvěžující nápoj, odborní poradci vám pomohou vybrat manžetové knoflíčky k vaší košili do různých outfitů pro všechny události.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat