Úpravy pánských obleků na vaše míry ZDARMA

Vážíme si našich klientů, kteří se rozhodnou pro značku Pánské obleky BANDI. Víme také, jak důležité je, aby vám oblek, košile nebo kabát dokonale seděl na tělo. Nabízíme vám proto úpravy pánských obleků a dalšího oblečení na míru ZDARMA.

Tyto úpravy provádějí profesionální krejčové v prodejnách Pánské obleky BANDI, a to přesně dle pravidel pánské společenské etikety. Díky tomu se můžete spolehnout, že máte oblek perfektně přizpůsoben nejen na vaši postavu, ale i správně v rámci společenských norem.

Podmínky pro krejčovské úpravy STANDARD ZDARMA

Krejčovská úprava oděvů, a zejména pánského obleku, je prací časově náročnou a nelze proto vyhovět všem. Standardní úpravy oděvů ZDARMA nabízíme klientům, kteří splní následující podmínky při jednorázovém nákupu v prodejnách BANDI.


1. Úpravy pánských obleků ZDARMA – poskytujeme klientům, kteří si pořídí jakýkoliv kompletní oblek za plnou cenu, ve slevě nebo v akci kromě výprodeje, spolu s některou z dalších možností:

  • dalším pánským oblekem
  • košilí a doplňkem
  • svetrem nebo rolákem a doplňkem
  • obuví
  • vestou
  • kabátem
  • jiným oblečením (například sako či kalhoty)
  • koženou aktovkou nebo taškou na notebook

2. Úpravy oděvů ZDARMA se vztahují kromě obleků i na další vybrané oblečení – pokud klient při jednorázovém nákupu zakoupí jednu z následujících kombinací:

  • pánský oblek s košilí a doplňkem (nebo dalším oblečením)
  • pánský oblek s vestou
  • pánský oblek s kabátem
  • pánský oblek s kalhotami
  • pánský oblek se sakem
  • pánský kabát se svetrem (nebo jiným oblečením) a doplňkem

UPOZORNĚNÍ: 
AKCE úpravy oděvů ZDARMA se netýká úprav pánských obleků ve výprodeji.


Vyberte si pánské obleky BANDI již od 4.499 Kč

Myslíte si, že značkový a dobře padnoucí oblek musí být drahý? Omyl! Podívejte se na elegantní a pohodlné obleky s mimořádnou slevou, které nyní pořídíte ve všech značkových prodejnách BANDI již od 4.499 Kč.

Neutrácejte zbytečně a vyberte si z kvalitních obleků, které si může dovolit každý muž.


Příklad standardní úpravy ZDARMA

Pokud jednorázově nakoupíte například pánský oblek, košili a opasek, krejčovské úpravy vám budou provedeny ZDARMA, v rámci AKCE. Vždy tak, aby oblek i košile dokonale seděly a vše odpovídalo pravidlům společenské etikety.

Co když nevyužijete možnost krejčovské úpravy zdarma v den nákupu?

Nevadí, že ihned nevyužijete svého nároku na úpravy zdarma. V takovém případě jej můžete uplatnit kdykoliv dodatečně. Nejpozději však do 30 dní ode dne nákupu. Po uplynutí této lhůty budou veškeré úpravy všem zákazníkům zpoplatněny dle platného ceníku.

UPOZORNĚNÍ
Z hygienických důvodů je nutné, aby byl přinesený oblek pro úpravu vyčištěný v čistírně.


Standardní placené úpravy oděvů

Klienti, kteří potřebují koupit pouze oblek a upravit jej na míru, se také mohou spolehnout na služby pánských krejčových v prodejnách BANDI. A to v rámci placené služby.

Ceník úprav pánských oděvů STANDARD

STANDARDPopis úpravyCena
Úpravy oblekuÚprava rukávů saka599 Kč
 Úprava délky kalhot359 Kč
 Úprava kalhot na míru – pas, sed, boky299 Kč
Úprava šířky nohavic od kolen k dolnímu okraji299 Kč
 Úprava vesty obleku659 Kč
 Posunutí knoflíků59 Kč
Úpravy kabátuZkrácení rukávů599 Kč
Úpravy košileÚprava délky rukávů359 Kč
 Úprava délky košile239 Kč
 Propasování košile419 Kč

Příklad placené úpravy STANDARD

  • Klient zakoupí v prodejně Pánské obleky BANDI pouze pánskou košili a kravatu. Kvůli nekonfekční postavě je nutné košili upravit. V tomto případě klient za úpravy platí.
  • Klient v prodejně Pánské obleky BANDI zakoupí pouze pánský oblek. Oblek je upraven na míru tak, aby dokonale seděl a odpovídal pravidlům společenské etikety. V tomto případě klient za úpravy platí.
  • Klient přinese oblek, který zakoupil spolu s košilí a kravatou v prodejně Pánské obleky BANDI před rokem. Změnila se mu postava a potřebuje jej upravit na míru. V tomto případě klient za úpravy platí.

Vyberte si z kolekce košil a manžetových knoflíčků BANDI

Prohlédněte si aktuální kolekci košil BANDI, které do vašeho šatníku přinesou svěží závan energie, mužnosti a elegance. Doladit je můžete stylovými manžetovými knoflíčky podle vašich potřeb a osobního vkusu. Vyberte si v e-shopu BandiVamos.cz, nebo si je přijďte vyzkoušet do své nejbližší značkové prodejny BANDI.


Nadstandardní placené úpravy oděvů

Nadstandardní úpravou se rozumí každá úprava oděvu, která není standardní. Jsou hrazeny klientem ve všech případech. Pouze zcela výjimečně má manažer prodejny či jeho zástupce právo posoudit potřebu hrazení nadstandardních krejčovských úprav individuálně.

Ceník úprav pánských oděvů NADSTANDARD

Veškeré nadstandardní krejčovské úpravy, které jsou náročnější a vyžadují více času, jsou hrazené klientem.

NADSTANDARDPopis úpravyCena
 Úpravy oblekuZkrácení náramenic1.599 Kč
 Propasování saka1.399 Kč
 Zúžení nohavic599 Kč
 Snížení pásku v předním díle kalhot839 Kč
 Zkrácení saka1.399 Kč
 Změna velikosti kalhot – úprava pasu sedu, boků, nohavic839 Kč

Příklad úpravy NADSTANDARD

Klient zakoupí ve značkové prodejně BANDI oblek a trvá na úpravě, která je mimo rámec standardní úpravy – např. zúžení kalhot nebo saka modelu v jemně zeštíhleném střihu (Tailored Fit) na úroveň modelu střihu zeštíhleného (Slim Fit) a podobně.


Již máte svůj bavlněný svetr a kožený opasek BANDI

Elegantní svetry BANDI v módních barvách potěší každého gentlemana, který o sebe dbá. Stylové modely vtisknou nádech ležérní elegance outfitům do kanceláře, na volný čas a celou řadu neformálních společenských událostí. Celek skvěle doladíte stylovým opaskem, který využijete také k pánskému obleku.


Úpravy pouze pánských oděvů značky BANDI

Veškeré krejčovské úpravy, standardní i nestandardní, zdarma i placené, je možné zhotovit výhradně na produktech módní značky BANDI. Také klienti, kteří si zakoupí oblečení v e-shopu BandiVamos.cz a potřebují jej upravit na míru, mohou využít placené služby a donést je k úpravě do prodejny Pánské obleky BANDI.

Řešení v případě neshody

Pokud nastane neshoda mezi klientem a poradcem BANDI, zda jde o úpravu STANDARD či NADSTADARD, má rozhodující význam pro určení úprav poradce. Pokud klient s rozhodnutím poradce nesouhlasí, může se obrátit na manažera prodejny k dalšímu projednání.

UPOZORNĚNÍ:
AKCE ÚPRAVA ZDARMA a úpravy STANDARD mají přednost před úpravami NADSTANDARD, což může prodloužit čekací dobu. Termíny dokončení 14 dnů a více nejsou výjimkou.


Vyberte si z kolekce pánských vest a kravat BANDI

Dolaďte svůj outfit k dokonalosti! Vyberte si elegantní pánské vesty nebo stylové kravaty BANDI. Dokončete svůj elegantní vzhled a zdůrazněte svou jedinečnost. Objevte širokou nabídku stylů a paletu moderních i klasických barev v e-shopu BandiVamos.cz.

Tip navíc

Chcete-li ve společnosti vypadat skvěle a udělat dojem, dbejte na to, abyste byli správně oblečeni. Přečtěte si 10 praktických rad jak nosit oblek, bez kterých se muž neobejde. 


Nejčastější otázky klientů BANDI

Chybí vám i po přečtení článku informace, které jste hledali? Podívejte se na nejčastější otázky, se kterými se klienti obracejí na odborné poradce ve značkových prodejnách BANDI.

  • Před týdnem jsem si pořídil oblek v prodejně Pánské obleky BANDI. Včera jsem k němu dokoupil také košili a kravatu. Mám nárok na úpravy na míru zdarma?
    Ne, bohužel nemáte. Je nutné učinit jednorázový nákup obleku, košile a kravaty, abyste splnil podmínky AKCE.
  • Plánuji si zakoupit oblek v rámci události Poděkování zdravotníkům se slevou 50 %. Budu mít nárok na úpravy zdarma?
    Ano, pokud si k obleku pořídíte také košili (či svetr) a doplněk, jak stanovují podmínky akce. AKCE úpravy na míru se nevztahuje pouze na nákup pánských obleků ve výprodeji.
  • Rád bych si u vás pořídil pánský oblek, košili a sako. Mám nekonfekční postavu a běžně potřebuji své nové oblečení upravit. Budu mít nárok na úpravu všech tří kusů oblečení zdarma?
    Ano, nákupem obleku, saka a košile splníte podmínky pro úpravy na míru zdarma. V rámci akce vám, pokud to bude potřeba, všechny tři kusy upravíme na míru vaší postavy.
  • Před časem jsem si u vás zakoupil pánský oblek. Změnila se mi postava a potřeboval bych jej upravit.
    Pokud budou úpravy možné, oblek zakoupený v prodejně Pánské obleky BANDI vám upravíme na míru v rámci placené služby. Z hygienických důvodů je nutné, aby byl přinesený oblek vyčištěný z čistírny.
  • Chci si koupit pánský oblek, košili a kravatu ve svatebním výprodeji. Budu mít nárok na úpravy zdarma?
    Ne, bohužel AKCE se nevztahuje na obleky zakoupené ve výprodeji.

Navštivte svou nejbližší značkovou prodejnu BANDI

Přijďte do své nejbližší značkové prodejny BANDI a užijte si opravdu profesionální péči. Odborní poradci vám u šálku kávy pomohou s výběrem správného střihu a velikosti vašeho nového obleku, košile, obuvi a módních doplňků, které dokonale doladí každý váš outfit.

Vždy tak, abyste se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Pánské přechodové kabáty BANDI

Mohlo by vás zajímat